Il Borgo Resort in Italië met Tui.be

Il Borgo Resort in Italië

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Il Borgo Resort in Italië misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Italië, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Il Borgo Resort

Op een domein van meer dan 100 ha met olijfbomen, wijngaarden en citrusbomen, ligt een landhuis dat gerenoveerd werd en omgetoverd tot Il Borgo Resort. Perfect voor wie op zoek is naar natuur, rust en authenticiteit. Een wandeling in de prachtig groene omgeving scherpt de honger aan, en dan kan je nergens beter terechtkomen dan in restaurant ‘La Macina’, waar je de echte Siciliaanse keuken proeft, met ingrediënten die op het landgoed zelf gekweekt werden, en de lekkerste wijnen van de streek. Op slechts twee kilometer vind je de Alcantarakloof, een spectaculair stukje natuur waar je kan bodyraften, in het water plonzen of uitrusten op een van de kleine strandjes.

Op vakantie naar Italië met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Il Borgo Resort.

Land

Streek

Plaats

Sterren