Iberotel Costa Mares in Egypte met Tui.be

Iberotel Costa Mares in Egypte

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Iberotel Costa Mares in Egypte misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Egypte, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Iberotel Costa Mares

In de nieuwe vakantieplaats Marsa Mares Bay, die nog volop in ontwikkeling is, werd een aantal nieuwe hotels gebouwd. En daarvan is Iberotel Costa Mares het eerste! De baai is perfect voor wie houdt van duiken en snorkelen, maar natuurlijk is er nog veel meer te doen: ontspannen op de massagetafel, een partijtje beachvolley spelen of genieten van een leuke avondshow. Voor kinderen is er een miniclub, en ‘s avonds kunnen ze gaan dansen in de minidisco.

Op vakantie naar Egypte met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Iberotel Costa Mares.

Land

Streek

Plaats

Sterren