Iberostar Selection Diar El Andalous in Tunesië met Tui.be

Iberostar Selection Diar El Andalous in Tunesië

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Iberostar Selection Diar El Andalous in Tunesië misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Tunesië, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Iberostar Selection Diar El Andalous

Iberostar Selection Diar El Andalous is een recent vernieuwd vijfsterrenhotel. Het is omgeven door een prachtige tuin waar het aangenaam wandelen is. Even stoom aflaten? De hamam in het spacentrum is daar de perfecte plek voor. En wat denk je van een massage voor erbij? Dat is pas genieten, toch? De kleintjes kunnen hier hun hartje ophalen in de miniclub of in de speelruimte waar ze urenlang plezier beleven met vriendjes van hun leeftijd. Ga eens langs in het Tunesisch restaurant en proef de traditionele Tunesiche keuken. Elke dag is er iets nieuws te ontdekken.

Op vakantie naar Tunesië met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Iberostar Selection Diar El Andalous.

Land

Streek

Plaats

Sterren