Iberostar Parque Central in Cuba met Tui.be

Iberostar Parque Central in Cuba

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Iberostar Parque Central in Cuba misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Cuba, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Iberostar Parque Central

Iberostar Parque Central bevindt zich middenin het bruisende Havana! Een unieke ligging op de Parque Central en een open zicht op El Capitolio vanop het dakterras en vanuit het zwembad. Achter het statige hotelgebouw schuilt een mooie mix van comfort en authenticiteit, in de lobby is het heerlijk vertoeven in een oase van rust. De kamers liggen er verspreid over het oude ‘Colonial’ gebouw en het nieuwere ‘Moderna’ gebouw. De ‘Colonial’ kamers stralen tijdloze charme uit, terwijl de ‘Moderna’ kamers een moderne look en feel hebben. In dit hotel komt de host(ess) niet op bezoek. Hij/zij is wel telefonisch of via de app bereikbaar.

Op vakantie naar Cuba met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Iberostar Parque Central.

Land

Streek

Plaats

Sterren