Iberostar Costa Dorada in Dominicaanse Republiek met Tui.be

Iberostar Costa Dorada in Dominicaanse Republiek

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Iberostar Costa Dorada in Dominicaanse Republiek misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Dominicaanse Republiek, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Iberostar Costa Dorada

Iberostar Costa Dorada heeft z’n naam niet gestolen, want het ligt vlak aan het gouden zandstrand van Costa Dorada, waar je naar hartenlust watersporten kan beoefenen. Voor groot en klein worden er de hele dag door leuke activiteiten georganiseerd en ‘s avonds kan je er genieten van de shows en live optredens. Nog meer genot staat je te wachten in de restaurants. Of je nu kiest voor het uitgebreide buffet of de verfijnde à-la-cartemaaltijden, het smaakt keer op keer naar meer! De regio van Puerto Plata/Bahía Maimón wordt aangevlogen via de luchthaven van Santo Domingo. Je houdt daarom best rekening met een lange transfer van ongeveer 4 uur.

Op vakantie naar Dominicaanse Republiek met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Iberostar Costa Dorada.

Land

Streek

Plaats

Sterren