Hotel Walkner in Oostenrijk met Tui.be

Hotel Walkner in Oostenrijk wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Oostenrijk bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Oostenrijk op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Hotel Walkner in Oostenrijk.

Je volgende vakantie naar Oostenrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel Walkner

Hotel Walkner is een familiaal geleid hotelletje waar de junior-chef veel waarde hecht aan een lekkere keuken en graag zijn gasten inwijdt in de uitstekende Oostenrijkse wijncultuur. Tijdens de zomermaanden is het heerlijk relaxen in de tuin rond het openluchtzwembad en ’s avonds op het terras voor het diner of een glaasje wijn om de dag af te sluiten.

Insider tip: een romantische fietstocht rond de Obertumer See met een stop in Mattsee, voor een koffie en gebak op het zonnige terras van Schloss Mattsee, uitkijkend over het azuurblauwe meer, je waant je daar aan de Mediterranée.

Op vakantie naar Oostenrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Oostenrijk met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel Walkner in Seeham.

Land

Streek

Plaats

Sterren