Hotel Villa Sabolini in Italië met Tui.be

Hotel Villa Sabolini in Italië wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Italië bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Italië op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Hotel Villa Sabolini in Italië.

Je volgende vakantie naar Italië, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel Villa Sabolini

Elegant viersterrenhotel in historisch gebouw, met oorsprong in de 16de eeuw toen het tot de Sabolinifamilie behoorde. Tijdens de Tweede Wereldoorlog waren hier kunstwerken uit het Museo dell’Opera uit Siena ondergebracht. Na de oorlog werd het gebouw een seminarie. Sinds een paar jaar is Villa Sabolini omgebouwd tot een comfortabel viersterrenhotel met een goed restaurant.

Insider tip: een voormalige seminarie omgebouwd tot comfortabel viersterrenhotel. Je verblijft hier te midden van wijngaarden aan de oude Franciscus-pelgrimsroute, de Via Francigena.

Op vakantie naar Italië met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Italië met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel Villa Sabolini in Colle di Val d’Elsa.

Land

Streek

Plaats

Sterren