Hotel Villa La Palagina in Italië met Tui.be

Hotel Villa La Palagina in Italië wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Italië bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Italië op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Hotel Villa La Palagina in Italië.

Je volgende vakantie naar Italië, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel Villa La Palagina

Dit mooie hotel met rustieke kamers op een domein van 100 ha is niet alleen bekend om de magnifieke ligging en elegante atmosfeer maar ook om de eigen wijn-, olijfolie- en honingproductie. Er zijn speciale familiekamers in de dependance. De omgeving kan je ook te paard of per mountainbike verkennen. En na een dag relaxen bij het zwembad is het heerlijk dineren in stijl. Villa La Palagina is jouw stijlvolle onderkomen in het midden van de Chianti.

Insider tip: als je 20 minuten richting het westen rijdt, kan je de beroemde Chiantiroute volgen, die langs authentieke stadjes als Greve, Panzano, Castellina, Radda en Gaiole voert richting Siena. Een route vol wijnboerderijen, kastelen en fotogenieke plaatsen.

Op vakantie naar Italië met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Italië met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel Villa La Palagina in Figline Valdarno.

Land

Streek

Plaats

Sterren