Hotel Vila Foz in Portugal met Tui.be

Hotel Vila Foz in Portugal

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Hotel Vila Foz in Portugal misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Portugal, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel Vila Foz

Welkom in het nieuwste paradepaardje van Porto en omstreken. Het oorspronkelijke paleis Vila Foz uit de 16de eeuw werd volledig gerenoveerd en uitgebreid met een gloednieuwe vleugel. Hedendaags design gaat hier hand in hand met een traditierijk verleden. De ligging aan de Atlantische Oceaan zorgt ervoor dat je hier perfect strand en stad kan combineren. Voor je comfort is er een gratis shuttle naar het stadscentrum of je kan zelfs kiezen voor de gratis hotelfietsen, een extra leuke beleving om alles ten volle te ontdekken. De 2 restaurants en een uitnodigend zwembad vervolledigen dit prachtaanbod, dat deel uitmaakt van de Design Hotels.

Op vakantie naar Portugal met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel Vila Foz

Land

Streek

Plaats

Sterren