Hotel Stefanie in Oostenrijk met Tui.be

Hotel Stefanie in Oostenrijk wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Oostenrijk bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Oostenrijk op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Hotel Stefanie in Oostenrijk.

Je volgende vakantie naar Oostenrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel Stefanie

Een charmant en romantisch hotel, in een rustig deel van Seefeld. De inrichting, het onthaal en de infrastructuur van dit hotel zorgen voor een intieme sfeer. Naast het eigen zwembad, mag je ook genieten van de indrukwekkende wellnessafdeling en de verzorgde diners in Wellneshotel Schönruh (op ca. 50 m). Om rust te garanderen, is het hotel exclusief gereserveerd voor mensen ouder dan 16 jaar.

Insider tip: Swarovski Kristallwelten in Wattens op 40 minuten rijden met de wagen.

Op vakantie naar Oostenrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Oostenrijk met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel Stefanie in Seefeld.

Land

Streek

Plaats

Sterren