Hotel Sole Relax & Panorama in Italië

Vertrek vandaag nog op vakantie naar Italië met Sunweb en geniet van een zalige vakantie in Hotel Sole Relax & Panorama

Pal aan het meer

Historisch hotel

Voor levensgenieters

BEKIJK MEER OP SUNWEB.BE ➜

MEER INFO ➜

Op vakantie naar Italië? Dan is deze Sunweb vakantie in Hotel Sole Relax & Panorama ( Gardameer) misschien wel iets voor jou

Boek je vakantie naar Italië vandaag nog online bij Sunweb.be en ga extra voordelig op reis.

Het grootste aanbod aan online boekbare reizen vind je nu op Lastminuteboeking.be. Zo ook het volledige aanbod vakanties aangeboden door Sunweb.

Hotel Sole Relax & Panorama

Pal aan het kristalblauwe water van het Gardameer en aan één van de gezelligste pleinen van Riva del Garda ligt het elegante en comfortabele hotel Sole Relax & Panorama.

Hotel Sole Relax & Panorama is een befaamd hotel in het historische centrum van Riva del Garda. Dit komt omdat het hotel al eeuwenoud is. Het werd namelijk begin 20ste eeuw gebouwd en kreeg toen de naam “Grand Hotel Sole d’ Oro”. Hoewel de naam is veranderd heeft het hotel tot op de dag van vandaag z’n charme weten te behouden.

Het hotel is voor echte Bourgondiërs en biedt vele voordelen: de ligging aan het water is echt uniek, er zijn gratis fietsen te leen, de kamers zijn voorzien van gratis WIFI, er zijn fijne wellnessfaciliteiten inbegrepen en een hapje eten bij chef Giuseppe is een geweldige ervaring. Hij maakt de lekkerste gerechten uit de Italiaanse keuken: van heerlijke risotto’s tot grandioze dolci (toetjes).

Voordelig op vakantie naar Italië met Sunweb.be

Sunweb is dé online touroperator op het gebied van zomer-, ski- en autovakanties. Al jarenlang zijn Sunweb reizen rechtstreeks online te boeken aan de beste prijs. Je kan er reizen boeken naar populaire en betaalbare bestemmingen zoals Spanje, Griekenland, Turkije, Tunesië, maar ook  Gambia, Kaapverdië en Dubai.

Land

Streek

Plaats

Pension