Hotel Saalbacher Hof in Oostenrijk met Tui.be

Hotel Saalbacher Hof in Oostenrijk wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Oostenrijk bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Oostenrijk op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Hotel Saalbacher Hof in Oostenrijk.

Je volgende vakantie naar Oostenrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel Saalbacher Hof

Dit luxehotel ligt in het hart van Saalbach, dicht bij alle actie. Het terras van het oertraditionele restaurant ’s Wirtshaus is de ideale plek om het dorpsleven op te snuiven. Grote trots van Hotel Saalbacher Hof is de spectaculaire panoramatuin (3.000 m2) met openluchtzwembad , een oase van rust boven de daken van Saalbach. Daarbovenop biedt het hotel tal van extra faciliteiten. Boek snel en geniet van de gunstig geprijsde promokamers.

Op vakantie naar Oostenrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Oostenrijk met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel Saalbacher Hof in Saalbach.

Land

Streek

Plaats

Sterren