Hotel Rustika in Oostenrijk met Tui.be

Hotel Rustika in Oostenrijk wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Oostenrijk bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Oostenrijk op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Hotel Rustika in Oostenrijk.

Je volgende vakantie naar Oostenrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel Rustika

Verblijf met een onweerstaanbaar uitzicht op de highlight van de streek: de 2.900 m hoge Zugspitze. De familie Hofherr heet je welkom in hun sfeervolle hotel Rustika, met als extra troef de ruime familiekamers. Bijna alle kamertypes zijn gerenoveerd, wat het comfort van dit hotel naar een nog hoger niveau tilt. Hoge klantenwaardering!

Insider tip: de perfecte daguitstap: rij langs de Plansee door het machtige Ammerwald naar het sprookjeskasteel Linderhof van de gekke koning Ludwig II.

Op vakantie naar Oostenrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Oostenrijk met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel Rustika in Lermoos.

Land

Streek

Plaats

Sterren