Hotel Roc Doblemar in Spanje met Tui.be

Hotel Roc Doblemar in Spanje wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Spanje bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Spanje op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Hotel Roc Doblemar in Spanje.

Je volgende vakantie naar Spanje, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel Roc Doblemar

Modern en comfortabel ingericht hotel dat veel ruimte biedt. Je kan zowel kiezen voor de halfpensionformule (met drankjes tijdens het avondeten inclusief) of een facultatieve all-in. Na een ontspannen vakantie kom je als herboren terug uit de Roc Doblemar. Vanuit dit hotel zijn de zonsondergangen over de rustige Mar Menor zeer vermaard en spectaculair. Geen betere plaats om die vanop je balkon en in goed gezelschap proberen vast te leggen in al zijn kleurschakeringen.

Op vakantie naar Spanje met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Spanje met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel Roc Doblemar in La Manga.

Land

Streek

Plaats

Sterren