Hotel Radisson Blu Waterfront in Zweden met Tui.be

Hotel Radisson Blu Waterfront in Zweden

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Hotel Radisson Blu Waterfront in Zweden misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Zweden, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel Radisson Blu Waterfront

De opvallende architectuur van dit recente luxe hotel is een blikvanger in de skyline van Stockholm. Enerzijds is er de unieke ligging aan het water met alle bezienswaardigheden binnen wandelafstand, anderzijds word je hier verwend met een eigentijds comfort en een onberispelijke service. Een ideale mix voor een geslaagde citytrip.

Op vakantie naar Zweden met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel Radisson Blu Waterfront

Land

Streek

Plaats

Sterren