Hotel Palma Bellver by Melia in Spanje

Vertrek vandaag nog op vakantie naar Spanje met Sunweb en geniet van een zalige vakantie in Hotel Palma Bellver by Melia

Midden in Palma de Mallorca

Op loopafstand van de kathedraal

Zwembad voor frisse duik

BEKIJK MEER OP SUNWEB.BE ➜

MEER INFO ➜

Op vakantie naar Spanje? Dan is deze Sunweb vakantie in Hotel Palma Bellver by Melia ( Mallorca) misschien wel iets voor jou

Boek je vakantie naar Spanje vandaag nog online bij Sunweb.be en ga extra voordelig op reis.

Het grootste aanbod aan online boekbare reizen vind je nu op Lastminuteboeking.be. Zo ook het volledige aanbod vakanties aangeboden door Sunweb.

Hotel Palma Bellver by Melia

Hotel Palma Bellver by Melia ligt midden in Palma de Mallorca. Perfect dus voor als je winkels, bars en restaurants in de buurt wilt hebben van je vakantieadres. Op meerdere plekken in het hotel heb je uitzicht op de mooie haven en wil je de kathedraal bewonderen, deze ligt op ongeveer een kwartier wandelen. Er is ook nog een zwembad voor een frisse duik, de bar verzorgt lekkere drankjes en je kunt iedere dag beginnen met een smakelijk ontbijtje in het restaurant.

Voordelig op vakantie naar Spanje met Sunweb.be

Sunweb is dé online touroperator op het gebied van zomer-, ski- en autovakanties. Al jarenlang zijn Sunweb reizen rechtstreeks online te boeken aan de beste prijs. Je kan er reizen boeken naar populaire en betaalbare bestemmingen zoals Spanje, Griekenland, Turkije, Tunesië, maar ook  Gambia, Kaapverdië en Dubai.

Land

Streek

Plaats

Pension