Hotel Orka Royal in Turkije met Tui.be

Hotel Orka Royal in Turkije wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Turkije bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Turkije op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Hotel Orka Royal in Turkije.

Je volgende vakantie naar Turkije, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel Orka Royal

Het uitstekend Orka Royal hotel is prachtig gelegen dicht bij alle bezienswaardigheden in het historische centrum van Istanbul. Geniet vanaf het mooie dakterras van een uitgestrekt uitzicht over de Bosporus. Restaurant Eugenius serveert met zowel Turkse als internationale specialiteiten op de kaart voor elke smaak wat wils.

Op vakantie naar Turkije met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Turkije met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel Orka Royal in .

Land

Streek

Sterren