Hotel Olympus Palace in Spanje met Tui.be

Hotel Olympus Palace in Spanje wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Spanje bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Spanje op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Hotel Olympus Palace in Spanje.

Je volgende vakantie naar Spanje, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel Olympus Palace

Een vaste waarde in ons aanbod en erg geliefd bij Belgen. Onze gasten komen hier elk jaar opnieuw met veel plezier terug want de Olympus Palace staat synoniem voor kwaliteit in al haar vormen: prima faciliteiten, heerlijke buffetten en comfortabele kamers. Daarnaast werden de receptie, de bar en het restaurant volledig vernieuwd. Ook het buitenzwembad en de ruimte zitten in een nieuw kleedje. Het dakterras met zijn halfdoorzichtig zwembad is werkelijk uniek in Salou; je geniet er een mooi panorama op de stad en het is een leuke chill out place in een spectaculair kader.

Op vakantie naar Spanje met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Spanje met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel Olympus Palace in Salou.

Land

Streek

Plaats

Sterren