Hotel Montanus in België met Tui.be

Hotel Montanus in België wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar België bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar België op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Hotel Montanus in België.

Je volgende vakantie naar België, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel Montanus

In het charmante hotel Montanus hangt een ongedwongen sfeer en je voelt je er direct thuis. De combinatie van natuurlijke klasse, huiselijke warmte en aandacht voor kleine details maken je verblijf compleet. Je slaapt er in fijne kamers en de volgende ochtend word je heerlijk wakker onder de regendouche met producten van Rituals. Vervolgens op naar het ontbijt waar ze de prosecco iedere ochtend koud hebben staan. Dat belooft een heerlijk begin van je dag te worden. Op warme of zonnige dagen is het terras in de binnentuin geopend waar je een lekker drankje drinkt. Met het uitzicht op de vijver en de appelbomen heb je echt het gevoel dat je op vakantie bent.

Op vakantie naar België met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar België met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel Montanus in Brugge.

Land

Streek

Plaats

Sterren