Hotel Mirini in Griekenland

Vertrek vandaag nog op vakantie naar Griekenland met Sunweb en geniet van een zalige vakantie in Hotel Mirini

Rustige omgeving en vlak bij het strand

Geniet van het prachtige uitzicht

Vlak bij het centrum van Samos

BEKIJK MEER OP SUNWEB.BE ➜

MEER INFO ➜

Op vakantie naar Griekenland? Dan is deze Sunweb vakantie in Hotel Mirini ( Samos) misschien wel iets voor jou

Boek je vakantie naar Griekenland vandaag nog online bij Sunweb.be en ga extra voordelig op reis.

Het grootste aanbod aan online boekbare reizen vind je nu op Lastminuteboeking.be. Zo ook het volledige aanbod vakanties aangeboden door Sunweb.

Hotel Mirini

Hotel Mirini ligt in een rustige omgeving en vlak bij het strand. Je hebt hier een prachtig uitzicht over de zee! In de omgeving vind je aan het strand gezellige bars en restaurants en het centrum van Samos is op loopafstand. De vriendelijke medewerkers zorgen voor een fijne vakantie, waar je helemaal tot rust komt.

De kamers zijn eenvoudig en comfortabel ingericht, hebben een balkon en gratis wifi. Bij het hotel vind je een restaurant waar je kunt ontbijten en een drankje kunt doen. Op het terras geniet je van een mooi uitzicht over zee en de stad. In Samos-Stad vind je gezellige restaurants en winkels en kom je wandelend veel gekleurde gebouwen en huisjes tegen. Ook hier geniet je van een heerlijk uitzicht over zee.

Voordelig op vakantie naar Griekenland met Sunweb.be

Sunweb is dé online touroperator op het gebied van zomer-, ski- en autovakanties. Al jarenlang zijn Sunweb reizen rechtstreeks online te boeken aan de beste prijs. Je kan er reizen boeken naar populaire en betaalbare bestemmingen zoals Spanje, Griekenland, Turkije, Tunesië, maar ook  Gambia, Kaapverdië en Dubai.

Land

Streek

Plaats

Pension