Hotel Mein Almhof in Oostenrijk met Tui.be

Hotel Mein Almhof in Oostenrijk wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Oostenrijk bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Oostenrijk op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Hotel Mein Almhof in Oostenrijk.

Je volgende vakantie naar Oostenrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel Mein Almhof

Hotel Mein Almhof is één van onze favoriete hotels in Oostenrijk met een schitterend zicht op de bergen en het imposante kasteel Schloss Naudersberg. De attente service, de geraffineerde keuken, de grandioze wellnessafdeling en de sfeervolle inrichting zijn slechts enkele troeven van dit mooie, gastvrije hotel onder leiding van de hartelijke familie Kröll. Ook families zijn van harte welkom, er zijn mooie kinderkortingen. Hier spreekt men ook Engels en Frans.

Op vakantie naar Oostenrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Oostenrijk met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel Mein Almhof in Nauders.

Land

Streek

Plaats

Sterren