Hotel Löwen in Duitsland met Tui.be

Hotel Löwen in Duitsland wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Duitsland bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Duitsland op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Hotel Löwen in Duitsland.

Je volgende vakantie naar Duitsland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel Löwen

De jonge generatie Sackmann slaat zijn vleugels uit. De twee zonen van Jörg Sackmann, eigenaar van Romantikhotel Sackmann, leiden sinds begin 2019 Hotel Löwen, een klein, gezellig hotelletje met slechts 22 kamers. Nico Sackmann zorgt voor een excellente keuken. Zin in een dagje wellness? Gasten van Hotel Löwen genieten een voordeeltarief voor de luxueuze wellnessafdeling met zwembad van Romnatikhotel Sackmann.

Insider tip: restaurant Panorama Hütte biedt een mooi panorama over de omgeving. Maak er een uitstap van en wandel er naar toe voor een aperitief of koffie op het terras of een lunch.

Op vakantie naar Duitsland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Duitsland met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel Löwen in Baiersbronn.

Land

Streek

Plaats

Sterren