Hotel L’Etoile Beach in Turkije

Vertrek vandaag nog op vakantie naar Turkije met Sunweb en geniet van een zalige vakantie in Hotel L’Etoile Beach

Goede keuken

In het centrum van Içmeler

Strand bereikbaar via tunneltje

BEKIJK MEER OP SUNWEB.BE ➜

MEER INFO ➜

Op vakantie naar Turkije? Dan is deze Sunweb vakantie in Hotel L’Etoile Beach ( Zuid-Egeïsche Kust) misschien wel iets voor jou

Boek je vakantie naar Turkije vandaag nog online bij Sunweb.be en ga extra voordelig op reis.

Het grootste aanbod aan online boekbare reizen vind je nu op Lastminuteboeking.be. Zo ook het volledige aanbod vakanties aangeboden door Sunweb.

Hotel L’Etoile Beach

Hou je van het strand, maar wil je ook graag dicht bij het bruisende centrum verblijven? Kies dan voor Hotel L’Etoile Beach! Dit complex ligt direct aan het mooie strand én in het centrum van het gezellige kustplaatsje Içmeler. Als je liever toch het drukkere centrum van Marmaris wil opzoeken, kan dat gemakkelijk met de dolmus. Naast de geweldige ligging biedt dit hotel je faciliteiten voor zowel een ontspannen als een actieve vakantie. Relax in het zwembad, de sauna of de hamam of leef je uit op de tennisbaan, in het fitnesscentrum of met je kinderen in de speeltuin. Dit is de perfecte zonbestemming!

Voordelig op vakantie naar Turkije met Sunweb.be

Sunweb is dé online touroperator op het gebied van zomer-, ski- en autovakanties. Al jarenlang zijn Sunweb reizen rechtstreeks online te boeken aan de beste prijs. Je kan er reizen boeken naar populaire en betaalbare bestemmingen zoals Spanje, Griekenland, Turkije, Tunesië, maar ook  Gambia, Kaapverdië en Dubai.

Land

Streek

Plaats

Pension