Hotel Le Vieux Logis in Frankrijk met Tui.be

Hotel Le Vieux Logis in Frankrijk wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Frankrijk bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Frankrijk op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Hotel Le Vieux Logis in Frankrijk.

Je volgende vakantie naar Frankrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel Le Vieux Logis

Een echte ‘coup-de-cœur’ in de Pyreneeën. In hotel Le Vieux Logis begint alles met een oprecht hartelijke ontvangst. Plons in het zwembad met zicht op de bergen, verken de beroemde grotten van Lestelle-Bétharram even verderop en smul van de regionale menu’s. Je kan ook kiezen om te logeren in de kleine, gezellige houten chalets in de tuin. De prijs-kwaliteitverhouding in dit hotel is ronduit spectaculair!Insider tip: op zo’n 12 km van het hotel ligt de rozentuin van Saint-Vincent met meer dan 800 verschillende variëteiten. Het hele jaar door een heerlijk geurend domein.

Op vakantie naar Frankrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Frankrijk met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel Le Vieux Logis in Lestelle-Bétharram.

Land

Streek

Plaats

Sterren