Hotel Le Verger Des Châteaux in Frankrijk met Tui.be

Hotel Le Verger Des Châteaux in Frankrijk wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Frankrijk bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Frankrijk op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Hotel Le Verger Des Châteaux in Frankrijk.

Je volgende vakantie naar Frankrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel Le Verger Des Châteaux

Typisch en traditioneel hotel gelegen in een oud vakwerkgebouw. Authenticiteit en charme staan hier centraal. Gastvrouw Isabelle en haar team ontvangt je met open armen. Lekker eten, stijlvolle kamers en rust. Vooral rust, daarvoor kom je naar hier!

Insider tip: behalve wijn en cultuur, ligt op ca. 6 km ‘La Volerie des Aigles’ in het kasteel van Kintzheim. Je geniet er van een spectaculaire roofvogelshow!

Op vakantie naar Frankrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Frankrijk met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel Le Verger Des Châteaux in Dieffenthal.

Land

Streek

Plaats

Sterren