Hotel Le Val De Poix in België met Tui.be

Hotel Le Val De Poix in België wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar België bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar België op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Hotel Le Val De Poix in België.

Je volgende vakantie naar België, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel Le Val De Poix

Le Val de Poix is een heel aangenaam hotel met Nederlandstalig onthaal, mooie kamers en een idyllische ligging aan een rustig riviertje. De ideale uitvalsbasis voor liefhebbers van rust en natuur, en voor wie houdt van een verkwikkende Ardennenvakantie. Regelmatig kom je er de schuwe everzwijnen tegen op je pad. De gezellige bar en het restaurant met showcooking nodigen beide uit om er lang te vertoeven. Je bereikt makkelijk de leuke stad Namen (shopping, attracties,…) met de rechtstreekse trein vanuit het treinstation vlakbij.

Op vakantie naar België met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar België met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel Le Val De Poix in Poix-St-Hubert.

Land

Streek

Plaats

Sterren