Hotel Le Petit Dru in Frankrijk met Tui.be

Hotel Le Petit Dru in Frankrijk

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Hotel Le Petit Dru in Frankrijk misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Frankrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel Le Petit Dru

Hotel Le Petit Dru geniet een rustige en uitstekende ligging. Niet alleen een aanrader voor de natuurliefhebber, maar ook voor de sportieveling en dan vooral de fietsers, want de Franse Alpen (met o.a. de Col de Joux Plane die bekend is van de Ronde van Frankrijk) bieden een eindeloos aanbod aan avontuurlijke activiteiten. Vermeldenswaard is dat het hotel de titel van ‘Maître Restaurateur’ heeft, wat garant staat voor in huis bereide maaltijden op basis van verse ingrediënten. Klanten in halfpension eten ‘s avonds altijd à la carte, uniek in Frankrijk!

Op vakantie naar Frankrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel Le Petit Dru

Land

Streek

Plaats

Sterren