Hotel Le Monastère De Saint-Mont in Frankrijk met Tui.be

Hotel Le Monastère De Saint-Mont in Frankrijk wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Frankrijk bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Frankrijk op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Hotel Le Monastère De Saint-Mont in Frankrijk.

Je volgende vakantie naar Frankrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel Le Monastère De Saint-Mont

Als een arendsnest troont Le Monastère de Saint-Mont boven het dorp, de rivier Adour en de wijdse regio uit. Het voormalige klooster werd volledig gerenoveerd en herbergt nu een kleinschalig boetiekhotel onder Belgische leiding. Een stijlvol decor met hedendaagse accenten gaat er hand in hand met het historische karakter van het pand. Je kan kiezen tussen een ruime kamer in het hoofdgebouw of een kamer in het bijgebouw in het dorp. Voor wie even wil verpozen is er het uitnodigende openluchtzwembad of de luxueuze wellness.

Insider tip: de uitbater is tevens ook de chef-kok. Hij tovert de meest exquise gerechten op je bord. Wie wil kan ter plaatse ook een kookworkshop boeken om zo één van de typische gerechten van deze regio te leren kennen.

Op vakantie naar Frankrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Frankrijk met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel Le Monastère De Saint-Mont in Saint-Mont.

Land

Streek

Plaats

Sterren