Hotel La Résidence in Frankrijk met Tui.be

Hotel La Résidence in Frankrijk wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Frankrijk bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Frankrijk op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Hotel La Résidence in Frankrijk.

Je volgende vakantie naar Frankrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel La Résidence

In het gezellige hotel La Résidence gaan hedendaags comfort en 19de-eeuwse architectuur hand in hand. Je geniet er van ruime, mooi ingerichte kamers en een lekkere streekkeuken. Vele beroemdheden, waaronder leden van het Belgische koningshuis, laten zich hier graag verwennen.

Insider tip: ga eens naar het centrum an Val d’Ajol (10 min. stappen) met z’n winkeltjes die diverse specialiteiten aanbieden en het mooie parochiekerkje.

Op vakantie naar Frankrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Frankrijk met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel La Résidence in Le Val d’Ajol.

Land

Streek

Plaats

Sterren