Hotel La Claire Fontaine in België met Tui.be

Hotel La Claire Fontaine in België wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar België bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar België op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Hotel La Claire Fontaine in België.

Je volgende vakantie naar België, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel La Claire Fontaine

Beleef een rustgevende vakantie in Hotel La Claire Fontaine, een klassiek hotel met flair waar de vriendelijke familie Son aan het roer staat. De keuken is van hoog gastronomisch niveau. Het is smullen van het ontbijtbuffet dat is samengesteld met de heerlijkste, kwalitatieve ingrediënten.

Insider tip: er is een aangename wandelweg die langs de Ourthe naar de stad leidt en direct aan het hotel vertrekt, een half uur puur wandelplezier

Op vakantie naar België met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar België met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel La Claire Fontaine in La Roche-en-Ardenne.

Land

Streek

Plaats

Sterren