Hotel Kristall-Saphir in Zwitserland met Tui.be

Hotel Kristall-Saphir in Zwitserland wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Zwitserland bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Zwitserland op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Hotel Kristall-Saphir in Zwitserland.

Je volgende vakantie naar Zwitserland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel Kristall-Saphir

Geniet van de aantrekkelijke all-informule in dit familiaal geleide hotel in een schitterende streek waar heel wat te beleven valt. Bovendien is hotel Kristall-Saphir bekend om zijn lekkere en afwisselende keuken. Mevr. Breuer, de gastvrouw, staat de gasten graag te woord om wat extra informatie te geven. Daarnaast zal je merken dat de volledige benedenverdieping met oa. de lobby, het restaurant, de bar, … helemaal in een nieuw kleedje werd gestoken tegen de zomer.

Op vakantie naar Zwitserland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Zwitserland met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel Kristall-Saphir in Saas Almagell.

Land

Streek

Plaats

Sterren