Hotel Klein Zwitserland in Nederland met Tui.be

Hotel Klein Zwitserland in Nederland

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Hotel Klein Zwitserland in Nederland misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Nederland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel Klein Zwitserland

Verscholen tussen de Zuid-Limburgse heuvels ligt dit bijzondere hotel. De uitmuntende service zorgt ervoor dat gasten hier keer op keer terugkomen. Rust, ontspanning en verwennerij zijn hier de toverwoorden. In het gerenommeerde restaurant van worden verrassende culinaire avonturen geserveerd, je beleeft er elke dag als een feest. De wellness met panoramisch binnenzwembad en saunalandschap is een highlight tijdens je verblijf. Vanuit veel plekjes in hotel Klein Zwitserland geniet je van een prachtig uitzicht over heuvels, landerijen en de Gulpvallei. Die sublieme ligging op de Belgisch-Nederlandse grens maken het tot een ideale keuze voor wie de Voerstreek en Zuid-Limburg wil verkennen.

Op vakantie naar Nederland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel Klein Zwitserland

Land

Streek

Plaats

Sterren