Hotel Ibis Wenceslas Square in Tsjechië met Tui.be

Hotel Ibis Wenceslas Square in Tsjechië wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Tsjechië bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Tsjechië op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Hotel Ibis Wenceslas Square in Tsjechië.

Je volgende vakantie naar Tsjechië, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel Ibis Wenceslas Square

Het moderne Hotel Ibis Wenceslas heeft een ecolabel en biedt je verzorgde kamers op een rustige locatie. TUI gasten kunnen gratis gebruik maken van de wellness met o.a. overdekt zwembad in het Novotel, naast het hotel.

Op vakantie naar Tsjechië met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Tsjechië met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel Ibis Wenceslas Square in 0.

Land

Streek

Plaats

Sterren