Hotel Iberostar Creta Panorama & Mare in Griekenland

Vertrek vandaag nog op vakantie naar Griekenland met Sunweb en geniet van een zalige vakantie in Hotel Iberostar Creta Panorama & Mare

Vlak bij het strand

Meerdere zwembaden en bars

Prachtig onderhouden tuin

BEKIJK MEER OP SUNWEB.BE ➜

MEER INFO ➜

Op vakantie naar Griekenland? Dan is deze Sunweb vakantie in Hotel Iberostar Creta Panorama & Mare ( Kreta) misschien wel iets voor jou

Boek je vakantie naar Griekenland vandaag nog online bij Sunweb.be en ga extra voordelig op reis.

Het grootste aanbod aan online boekbare reizen vind je nu op Lastminuteboeking.be. Zo ook het volledige aanbod vakanties aangeboden door Sunweb.

Hotel Iberostar Creta Panorama & Mare

Hotel Iberostar Creta Panorama & Mare heeft een fantastische ligging langs de zee bij Panormo. Als je gesteld bent op luxe en comfort tijdens je vakantie zit je hier goed. Dankzij de vele faciliteiten zoals onder andere verschillende zwembaden, entertainment en de spa van het nabij gelegen Iberostar Creta Marine heb je hier een heerlijke vakantie op Kreta!

Voordelig op vakantie naar Griekenland met Sunweb.be

Sunweb is dé online touroperator op het gebied van zomer-, ski- en autovakanties. Al jarenlang zijn Sunweb reizen rechtstreeks online te boeken aan de beste prijs. Je kan er reizen boeken naar populaire en betaalbare bestemmingen zoals Spanje, Griekenland, Turkije, Tunesië, maar ook  Gambia, Kaapverdië en Dubai.

Land

Streek

Plaats

Pension