Hotel Huus in Zwitserland met Tui.be

Hotel Huus in Zwitserland wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Zwitserland bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Zwitserland op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Hotel Huus in Zwitserland.

Je volgende vakantie naar Zwitserland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel Huus

In hotel HUUS staan ‘taste, comfort & adventure’ centraal. Er werd werkelijk aan alles gedacht om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Qua kamerinrichting is dit absoluut top, getuige zijn de fantastische Hästens boxspringbedden voor een zalige en optimale nachtrust. Het ontbijt is werkelijk super uitgebreid en qua sfeer gaat men voor casual chic. Daarnaast zijn er leuke extra’s die net dat tikkeltje meer bieden: aantrekkelijke dagactiviteiten voor jong en oud, SuitePads-tablet in elke kamer,… . Kortom: een resem aan inbegrepen activiteiten die het aanbod uiterst interessant maken en waar je nog lang kan van nagenieten. Probeer het uit deze zomer en wedden dat je bij thuiskomst al direct een volgende HUUSvakantie wil boeken?

Op vakantie naar Zwitserland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Zwitserland met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel Huus in Gstaad.

Land

Streek

Plaats

Sterren