Hotel Grüner Wald in Duitsland met Tui.be

Hotel Grüner Wald in Duitsland wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Duitsland bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Duitsland op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Hotel Grüner Wald in Duitsland.

Je volgende vakantie naar Duitsland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel Grüner Wald

Gezellig hotel van de familie Hoyer. De persoonlijke sfeer, de service en de prachtige sauna- en beautyafdeling maken van hotel Grüner Wald een echte aanrader. Bovendien is de keuken van uitstekende kwaliteit. Het hotel onderging de laatste jaren een facelift met volledig vernieuwde kamers, een nieuw ingericht restaurant, een wijnbar en stube.

Insider tip: de Grote Markt van Freudenstadt is de grootste markt van Duitsland.

Op vakantie naar Duitsland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Duitsland met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel Grüner Wald in Freudenstadt / Lauterbad.

Land

Streek

Plaats

Sterren