Hotel Esplanade in Tsjechië met Tui.be

Hotel Esplanade in Tsjechië wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Tsjechië bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Tsjechië op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Hotel Esplanade in Tsjechië.

Je volgende vakantie naar Tsjechië, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel Esplanade

Hotel Esplanade is een traditierijk hotel in Secession-stijl (vorm van jugendstil) dat zijn gasten al ontvangt sinds 1927. De lounge/bar en het restaurant met Franse en Tsjechische specialiteiten vormen het kloppend hart van dit hotel dat voorzien is van alle modern comfort.

Op vakantie naar Tsjechië met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Tsjechië met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel Esplanade in 0.

Land

Streek

Plaats

Sterren