Hotel Entners Am See in Oostenrijk met Tui.be

Hotel Entners Am See in Oostenrijk wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Oostenrijk bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Oostenrijk op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Hotel Entners Am See in Oostenrijk.

Je volgende vakantie naar Oostenrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel Entners Am See

In hotel Entners am See geniet je van een uitzonderlijke ligging langs de Seepromenade van Pertisau. Uniek is het verwarmde openluchtzwembad dat drijft in het meer. Andere troeven zijn de prachtige luxueuze kamers en een verfijnde keuken met gevarieerde gerechten die bij iedereen in de smaak vallen. Voeg er nog een hartelijke ontvangst aan toe, een uniek saunadorp, een overdekt zwembad en meerdere bars en lounges en je weet dat je goed zit voor een ontspannen vakantie. Entners am See staat synoniem voor op en top rust. Twijfel niet en reserveer nu. Kinderen t.e.m. 12 jaar verblijven hier bovendien gratis.

Op vakantie naar Oostenrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Oostenrijk met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel Entners Am See in Pertisau.

Land

Streek

Plaats

Sterren