Hotel Dukes’ Palace in België met Tui.be

Hotel Dukes’ Palace in België wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar België bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar België op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Hotel Dukes’ Palace in België.

Je volgende vakantie naar België, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel Dukes’ Palace

De perfecte combinatie van historische schoonheid en moderne luxe. Dit paleis uit de vijftiende eeuw is als enige hotel in Vlaanderen bekroond met vijf sterren superior: een gegarandeerde topervaring. Marmeren badkamers, unieke fresco’s, katoenen lakens van topkwaliteit: welke kamer je ook kiest, luxe en comfort zijn verzekerd. Na de ontdekking van de vele highlights van de stad, ontspan je in de wellness, en geniet je van een heerlijk glaasje wijn in één van de salons of op het mooie terras van hotel Dukes’ Palace.

Op vakantie naar België met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar België met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel Dukes’ Palace in Brugge.

Land

Streek

Plaats

Sterren