Hotel Dorint Venusberg Bonn in Duitsland met Tui.be

Hotel Dorint Venusberg Bonn in Duitsland wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Duitsland bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Duitsland op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Hotel Dorint Venusberg Bonn in Duitsland.

Je volgende vakantie naar Duitsland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel Dorint Venusberg Bonn

Een symfonie van elegantie en gezelligheid. Zoals de lieflijke klanken van de mooiste melodieën van Beethoven, zo verwelkomt het stijlvolle Dorint Venusberg met pianobar jou. De beroemde componist vond hier inspiratie op een van de allermooiste plaatsen van Bonn, omringd door schier eindeloze wouden, en toch dicht bij de uitstekende musea en het bruisende centrum. De kamers werden luxueus maar gezellig vernieuwd. De keuken wordt geroemd voor zijn creatieve twist op klassieke gerechten. Van het betoverende uitzicht vanop het terras over Bonn, de Rijnvallei en de groene heuvels van het Zevengebergte gaat je hart vanzelf zingen.

Op vakantie naar Duitsland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Duitsland met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel Dorint Venusberg Bonn in Bonn.

Land

Streek

Plaats

Sterren