Hotel Dorint Resort Bluemlisalp in Zwitserland met Tui.be

Hotel Dorint Resort Bluemlisalp in Zwitserland wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Zwitserland bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Zwitserland op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Hotel Dorint Resort Bluemlisalp in Zwitserland.

Je volgende vakantie naar Zwitserland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel Dorint Resort Bluemlisalp

De drie ijsreuzen Eiger, Mönch en Jungfrau staan imposant voor de staalblauwe hemel, beneden glinstert de blauwgroene Thunersee. Adembenemend! Halfweg tussen het meer en de top van de Niederhorn, geniet je van schitterende panorama’s. Je bent hier op het zonneterras van de Zwitserse Alpen. Zelfs vanuit het grote zwembad heb je zicht op de bergen. Uitzonderlijk ruim zijn de kamers, ideaal voor families. In het Dorint Resort Bluemlisalp smul je van de gastronomische moderne keuken met Zwitserse touch of geniet je in de typische Stübli van een kaasfondue. Skiën doe je in het familieskigebied van Beatenberg of in het uitgestrekte Jungfraugebied.

Op vakantie naar Zwitserland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Zwitserland met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel Dorint Resort Bluemlisalp in Beatenberg.

Land

Streek

Plaats

Sterren