Hotel Dorint Düren in Duitsland met Tui.be

Hotel Dorint Düren in Duitsland wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Duitsland bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Duitsland op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Hotel Dorint Düren in Duitsland.

Je volgende vakantie naar Duitsland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel Dorint Düren

Dorint Düren opende pas in eind 2018 zijn deuren: je begrijpt meteen dat dit een hotel is met de hoogste standaarden en allerlaatste nieuwigheden op vlak van design en technologie. Alle kamers liggen rustig en hebben een open badkamer met apart toilet en matglazen inloopdouche. Vanop het balkon van de superiorkamers heb je een prachtig zicht op het park en het centrum van Düren. Ook vanuit de panoramafitness geniet je van het uitzicht op het stadspark. Het gastronomisch concept werd in korte tijd erg geliefd bij de hotelgasten maar ook bij de lokale inwoners. De Duron Bar & Grill pakt uit met een open keuken inclusief showcooking. Het warme interieur met bakstenen, lederen stoelen, houten accenten en Portugese tegels garandeert een gezellige avond. In de zomer kan je napraten op het grote terras. Wok, BBQ Grill, Dry Aged Beef,… de keuze is reuze! En ook het ontbijt is om duimen en vingers bij af te likken.

Op vakantie naar Duitsland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Duitsland met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel Dorint Düren in Düren.

Land

Streek

Plaats

Sterren