Hotel Don Juan Resort affiliated by FERGUS in Spanje

Vertrek vandaag nog op vakantie naar Spanje met Sunweb en geniet van een zalige vakantie in Hotel Don Juan Resort affiliated by FERGUS

Centraal in het bruisende Lloret de Mar

Proosten op het dakterras

Zwembad met glijbaantjes

BEKIJK MEER OP SUNWEB.BE ➜

MEER INFO ➜

Op vakantie naar Spanje? Dan is deze Sunweb vakantie in Hotel Don Juan Resort affiliated by FERGUS ( Costa Brava) misschien wel iets voor jou

Boek je vakantie naar Spanje vandaag nog online bij Sunweb.be en ga extra voordelig op reis.

Het grootste aanbod aan online boekbare reizen vind je nu op Lastminuteboeking.be. Zo ook het volledige aanbod vakanties aangeboden door Sunweb.

Hotel Don Juan Resort affiliated by FERGUS

Hotel Don Juan Resort affiliated by FERGUS ligt centraal in het bruisende Lloret de Mar. In no-time sta je temidden van winkels, restaurants en bars. En ga je graag naar het strand? Na een korte wandeling kun je je handdoek al uitrollen. Bij het hotel blijven kan ook, want er zijn twee zwembaden voor een verfrissende duik en er is een dakterras waar je gezellig samen kunt proosten. Voor kleine vakantiegangers zijn er leuke faciliteiten zoals een zwembad met glijbaantjes en een miniclub. Fijne vakantie!

Voordelig op vakantie naar Spanje met Sunweb.be

Sunweb is dé online touroperator op het gebied van zomer-, ski- en autovakanties. Al jarenlang zijn Sunweb reizen rechtstreeks online te boeken aan de beste prijs. Je kan er reizen boeken naar populaire en betaalbare bestemmingen zoals Spanje, Griekenland, Turkije, Tunesië, maar ook  Gambia, Kaapverdië en Dubai.

Land

Streek

Plaats

Pension