Hotel Dimmer in Luxemburg met Tui.be

Hotel Dimmer in Luxemburg

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Hotel Dimmer in Luxemburg misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Luxemburg, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel Dimmer

Welkom bij de familie Dimmer, al generaties lang actief in het hotelwezen. Hier logeer je in het hart van het Duits-Luxemburgse natuurpark en in de prachtige streek ‘Klein Zwitserland’. Na het verkennen van de mooie omgeving, kan je hier de voetjes onder tafel schuiven. Lekker tafelen is hier immers een garantie. Nederlandstalig onthaal.

Op vakantie naar Luxemburg met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel Dimmer

Land

Streek

Plaats

Sterren