Hotel De La Cité in Frankrijk met Tui.be

Hotel De La Cité in Frankrijk

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Hotel De La Cité in Frankrijk misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Frankrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel De La Cité

Toen de beroemde architect Viollet-le-Duc in de 19de eeuw het Canal du Midi afvoer, doemde plots het imposante middeleeuwse centrum van Carcassonne op. Zijn hoge muren, sprookjesachtige torens en indrukwekkende kerken waren vervallen. Hij sloeg aan het werk, en enkele jaren later was de stad opnieuw een parel. De beau-monde streek toen al graag neer in Hotel de la Cité, een klassieker, die steeds mee evolueerde. Gastronomie is er een toverwoord: restaurant ‘La Barbacane’ is bekroond met een Michelinster. Het zwembad, omzoomd door cipressen, is ronduit adembenemend. Hier kom je voor luxueuze charme en tijdloze ervaringen, van het ontwaken in één van de klassevolle kamers tot het inslapen na een laatste slaapmutsje in de authentieke salons. Vijf sterren, zonder twijfel.

Op vakantie naar Frankrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel De La Cité

Land

Streek

Plaats

Sterren