Hotel Das Schäfer in Oostenrijk met Tui.be

Hotel Das Schäfer in Oostenrijk wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Oostenrijk bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Oostenrijk op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Hotel Das Schäfer in Oostenrijk.

Je volgende vakantie naar Oostenrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel Das Schäfer

Dit adults only-boetiekhotel (vanaf 16 jaar) onder de dynamische leiding van de familie Schäfer staat garant voor een relaxte atmosfeer en een hedendaagse inrichting. De keuken geniet een uitstekende reputatie, met enkel verse producten uit de regio. Actievelingen komen er aan hun trekken dankzij de dagelijkse begeleide wandelingen, en wie op zoek is naar rust kan terecht in de wellness verspreid over 2 verdiepingen, een echte blikvanger van het hotel. Kies je bovendien voor één van de grotere kamertypes, dan verwent hotel Das Schäfer je met een extra massage, zalig toch?

Op vakantie naar Oostenrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Oostenrijk met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel Das Schäfer in Fontanella.

Land

Streek

Plaats

Sterren