Hotel Crystal Family Resort & Spa in Turkije

Vertrek vandaag nog op vakantie naar Turkije met Sunweb en geniet van een zalige vakantie in Hotel Crystal Family Resort & Spa

2 tennisbanen

Handdoekenservice

Aan het strand

BEKIJK MEER OP SUNWEB.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een vakantie in Turkije? Dan is deze Sunweb vakantie in Hotel Crystal Family Resort & Spa misschien wel iets voor jou

Boek je vakantie naar Turkije vandaag nog online bij Sunweb.be en ga extra voordelig op reis.

Het grootste aanbod aan online boekbare reizen vind je nu op Lastminuteboeking.be. Zo ook het volledige aanbod vakanties aangeboden door Sunweb.

Hotel Crystal Family Resort & Spa

Hotel Crystal Family Resort & Spa is het perfecte vakantieverblijf om even helemaal weg te dromen onder de Turkse zon. Een verfrissende cocktail bestellen aan de bar? Genieten van lekkere maaltijden in het uitgebreide buffetrestaurant of in één van de à la carterestaurants? Het is allemaal mogelijk in dit luxeresort. Het hotel beschikt over drie waterglijbanen, een welness en verschillende andere faciliteiten. Terwijl je kinderen zich uitleven tijdens de activiteiten van het animatieteam, kan jij zalig ontspannen aan het zwembad of het prachtige strand. Eén ding is zeker: bij Crystal Family Resort & Spa voel je jezelf meteen thuis!

Voordelig op vakantie naar Turkije met Sunweb.be

Sunweb is dé online touroperator op het gebied van zomer-, ski- en autovakanties. Al jarenlang zijn Sunweb reizen rechtstreeks online te boeken aan de beste prijs. Je kan er reizen boeken naar populaire en betaalbare bestemmingen zoals Spanje, Griekenland, Turkije, Tunesië, maar ook  Gambia, Kaapverdië en Dubai.

Land

Streek

Plaats

Pension