Hotel Christof in Italië met Tui.be

Hotel Christof in Italië wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Italië bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Italië op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Hotel Christof in Italië.

Je volgende vakantie naar Italië, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel Christof

Gastvrijheid in de Alpen is meer dan een filosofie. Het is een manier van leven. In het midden van de Dolomieten, en omringd door de natuurgebieden van de Kronplatz en Drei Zinnen vind je het compleet vernieuwde lifestyle hotel Christof. Onder de dynamische leiding van twee broers vind je hier een echt topadres met een coole en easy-going atmosfeer, prachtig vernieuwde kamers en niet te vergeten: een uitstekende keuken.

Insider tip: op één van je ontdekkingstochten door de natuurpracht mag de ‘Plätzwiese’ niet ontbreken. Het is één van de grootste bloemenweides van Europa, met een indrukwekkend panorama op de mooiste bergtoppen van de Dolomieten.

Op vakantie naar Italië met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Italië met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel Christof in Welsberg.

Land

Streek

Plaats

Sterren