Hotel Berghof-Amaranth in Zwitserland met Tui.be

Hotel Berghof-Amaranth in Zwitserland wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Zwitserland bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Zwitserland op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Hotel Berghof-Amaranth in Zwitserland.

Je volgende vakantie naar Zwitserland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel Berghof-Amaranth

Charmant hotel waar een ontspannen, familiale en internationale sfeer heerst. De eigenaars, het Oostenrijks-Belgisch echtpaar Sigi en Carine Andritz-Desmet en hun vriendelijk personeel staan garant voor een geslaagde vakantie. Berghof-Amaranth ligt op een unieke plaats en vanop het hotelterras met zicht op het Jungfraumassief kan je volop genieten van het uitzicht. Door zijn prima prijs-kwaliteitverhouding is dit hotel een aanrader! Het hotel is geschikt voor zowel families, koppels als singles. Interessant ook als tussenstop op weg naar het zuiden. Je vermijdt de Gotthardtunnel en kan gemakkelijk doorrijden via de Grimsel- en Nufenenpas.

Op vakantie naar Zwitserland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Zwitserland met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel Berghof-Amaranth in Wilderswil.

Land

Streek

Plaats

Sterren