Hotel Auberge De Rochehaut in België met Tui.be

Hotel Auberge De Rochehaut in België wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar België bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar België op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Hotel Auberge De Rochehaut in België.

Je volgende vakantie naar België, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Hotel Auberge De Rochehaut

Geniet van een hoogstaande Ardense keuken, natuurlijke rust en een van de mooiste uitzichten op de Semois en het geklasseerde dorpje Frahan. Auberge de Rochehaut is een vakantieresort waar je gastvrij ontvangen wordt door de dynamische familie Boreux. Chef-kok Michel Boreux is bekend van het tv-programma ‘Table & Terroir’ en bracht enkele eigen kookboeken uit. Hier zal je ongetwijfeld genieten van de lekkere gerechten, de sfeervolle kamers – waarvan heel wat met bubbelbad – en de prachtige bosrijke omgeving. Het uithangbord is de uitgestrekte dierentuin (met ook Nederlandstalige uitleg) die gratis te voet bezocht kan worden en door één van de familieleden gerund wordt. Ook kan je gebruik maken van het toeristische treintje (betalend).

Op vakantie naar België met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar België met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Hotel Auberge De Rochehaut in Rochehaut.

Land

Streek

Plaats

Sterren